Digitalna ofenziva

H. Bračun i C. Buchsteiner šefovi digitalnog odjela koncerna Styria

Foto: Robert Anić/Pixsell
H. Bračun i C. Buchsteiner šefovi digitalnog odjela koncerna Styria
19.04.2011.
u 17:31
Helmut Bračun preuzima ukupnu odgovornost za postojeće classifieds-portale u koncernu, a Christian Buchsteiner vodit će poslove koji obuhvaćaju digital ventures.
Pogledaj originalni članak

Nakon dviju važnih kadrovskih odluka i strukturalnih promjena Styria Media Group AG prelazi u ofenzivu na digitalnom polju – Helmut Bračun preuzima ukupnu odgovornost za postojeće classifieds-portale u koncernu, a Christian Buchsteiner vodit će poslove koji obuhvaćaju digital ventures. Obojica će biti izravno odgovorni članu uprave Wolfgangu Bretschku, zaduženome za taj sektor.

Bretschko kaže da će Styria ovakvim postavljanjem smjernica odaslati jasan signal i prema unutra i prema van. Classifieds-portali i digital ventures igraju vrlo važnu ulogu u strateškim konceptima medijskog koncerna koji uspješno djeluje u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji. S jedne strane želi se dati nove, snažne impulse strelovitom rastu pretraga na classifieds-portalima „Willhaben“, „car4you“, „Bolha“ i „Njuškalo“ – prošle godine imali su ukupno više od 11 milijuna posjeta, a s druge strane želi se hrabro zakoračiti i krenuti novim putevima.

– Raduje me da će se Helmut Bračun i Christian Buchsteiner kao dvije snažne ličnosti i iskusni menadžeri u ovom području predano posvetiti ovim zadaćama. Digitalna budućnost Styrije nalazi se u dobrim rukama – kazao je Wolfgang Bretschko.

Obojica novih Styrijinih „dirigenata digitalnog orkestra“ pristupaju situaciji s velikom dozom optimizma. Christian Buchsteiner:

– Učinit ćemo sve da na novim putevima budemo uspješni – kazao je Christian Buchsteiner.

– U Styriji imamo golemi potencijal. Zato ga valja iskoristiti još i više nego do sada – istakao je Helmut Bračun.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.