Proizvodnja

GM u Kanadi vraća stotine radnika na posao

Foto: Reuters
GM u Kanadi vraća stotine radnika na posao
27.03.2010.
u 16:00
GM namjerava povećati proizvodnju svojeg najprodavanijeg crossover modela, te zbog toga zaposliti više od 700 radnika u pogonima Oshawa i Ingersoll u kanadskoj pokrajni Ontario.
Pogledaj originalni članak

Proizvođač automobila General Motors objavio je u petak kako će povećati proizvodnju svojeg najprodavanijeg crossover modela, te zbog toga zaposliti više od 700 radnika u pogonima Oshawa i Ingersoll u kanadskoj pokrajni Ontario. 

Iz GM-a su poručili kako namjeravaju uvesti treću smjenu u proizvodnji Chevrolet Equinox modela u listopadu, dok će se s pojačanom proizvodnjom GMC terenaca započeti odmah.

Proizvodnja konstrukcije vozila kao i grubo slaganje radit će se u Ingersollu, nakon čega će se vozila slati na bojanje i završnu obradu u Oshawu. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.