Prvi u JI Europi

Evo kada počinje prodaja iPhonea 6 i 6 Plus u Hrvatskoj!

Foto: Apple
Evo kada počinje prodaja iPhonea 6 i 6 Plus u Hrvatskoj!
20.09.2014.
u 11:12
Prema informacijama Poslovnog, novi modeli iPhonea prvo će se pojaviti u trgovinama najvećeg prodavača Appleovih proizvoda u Hrvatskoj, HG Spotu
Pogledaj originalni članak

U utorak u Hrvatskoj počinje prodaja iPhonea 6 i 6 Plus, neslužbeno doznaje Poslovni dnevnik.

Prema informacijama Poslovnog, novi modeli iPhonea prvo će se pojaviti u trgovinama najvećeg prodavača Appleovih proizvoda u Hrvatskoj, HG Spotu. U Appleu i HG Spotu su nam bili nedostupni za komentar. Hrvatska će time postati prva zemlja u jugoistočnoj Europi u kojoj će se prodavati novi modeli iPhonea.

Cijene novih modela za hrvatsko tržište zasad nisu poznate jer HG Spot, koji će ih prvi početi prodavati, obično prodaje otključane modele, odnosno one koji nisu vezani ugovorom s teleoperaterom. U SAD-u se uz dvogodišnji ugovor s teleoperaterom, i ovisno o modelu, cijene kreću od 199 do 499 dolara.

>> Čekao 44 sata da kupi iPhone 6 ženi koja ga je ostavila

>> Započelo ludilo: Prvom kupcu iPhone6 od uzbuđenja ispao iz ruku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mali322
mali322
12:44 20.09.2014.

A kod nas od 1990 do 4990 kuna i to uz ugovor naravno