alverde Molkemichel

DM iz prodaje povukao seriju proizvoda dječje kozmetike

Foto: ''
DM iz prodaje povukao seriju proizvoda dječje kozmetike
14.12.2011.
u 15:54
Proizvodi su povučeni iz prodaje zbog mjera opreza, a svi kupci koji su kupili sporni proizvod mogu ga zamijeniti u najbližoj prodavaonici Drogerie markta
Pogledaj originalni članak

Lanac drogerija Drogerie markt – DM izvijestio je da je zbog mjera opreza povukao iz prodaje jednu seriju dječje kozmetike Alverde Molkemichel.

Nakon što je u austrijskim prodavaonicama u četiri proizvoda iz serije dječje kozmetike Alverde Molkemichel utvrđen povećan broj bakterija Enterobacter gergoviae, DM Hrvatska povukao je cjelokupnu seriju iz svojih prodavaonica.

Proizvodi su povučeni iz prodaje zbog mjera opreza, a svi kupci koji su kupili sporni proizvod mogu ga zamijeniti u najbližoj prodavaonici Drogerie markta. Infekcija bakterijom Enterobacter gergoviae najčešće se dogodi pri kontaktu s već postojećim ozljedama na koži, objašnjavaju iz DM-a.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.