Vojna delegacija u Brodu

Đaković će raditi borbena oklopna vozila za Kuvajt?

Foto: ĐĐ Holding
Đaković će raditi borbena oklopna vozila za Kuvajt?
30.05.2015.
u 12:31
Kuvajtskoj delegaciji predstavljen je proizvodni program iz poslovnog područja Obrana, uz obilazak proizvodnih pogona brodske tvrtke.
Pogledaj originalni članak

Vojna delegacija Ministarstva obrane i kuvajtske vojske boravila je u Slavonskom Brodu kako bi se, u sklopu natječaja za nabavu borbenih oklopnih vozila, upoznala s proizvodnim mogućnostima tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila.

Kuvajtskoj delegaciji predstavljen je proizvodni program iz poslovnog područja Obrana, uz obilazak proizvodnih pogona brodske tvrtke.

Nakon toga, na vojnom poligonu u Kindrovu gostima s Bliskog istoka prezentirano je borbeno oklopno vozilo, koje proizvode u Đuri Đakoviću.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
doktor1
21:58 31.05.2015.

Kuvajtska delegacija obilazi barem 10tak proizvođača i to što je došla u ĐĐ ne znači ama baš ništa za konačno sklapanje poslova. Oni jednostavno gledaju što svaka tvrtka nudi a na kraju izabiru što im odgovara. Ovaj članak je reklama investitora-špekulanta Nenada Bakića da digne cijenu svom ulogu i potakne naivce da kupuju dionice. Nemojte nasjedati na njegove reklame.

DU
Deleted user
21:49 31.05.2015.

naravno ovdje niti jednog komentara