PROMO

Combis promijenio vizualni identitet i najavio ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike

Combis
Combis
Combis
Combis
Combis
Combis
Combis
Combis
05.04.2019.
u 14:40
Novi slogan kompanije je 'Kreiramo zajedno' kojim ova regionalna high-tech kompanija ističe partnerski pristup korisnicima.
Pogledaj originalni članak

Combis, regionalna high-tech ICT tvrtka izmijenila je vizualni identitet koji predstavlja kroz novi logotip, lansiranje novih web stranica te kroz novi slogan 'Kreiramo zajedno'. 

Combis

"Redizajnirali smo vizualni identitet u sklopu novopokrenute transformacijske inicijative čiji je naglasak na visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike. Budućnost IT branše obojana je još bržim promjenama zbog čega smo fokusirani na razvoj i edukaciju naših ekspertnih timova te na kreiranje inovativnih produkata za regionalno te svjetsko tržište", rekao je ovim povodom Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa.

Combis

Novi vizualni identitet Combisa je fleksibilan i s njim je gotovo sve moguće. Za razliku od identiteta koji se baziraju na logotipu, fleksibilan vizualni identitet (FVI) je stvoren od pravila koja se mogu mijenjati, sve kako bi se prilagodili različitim formatima i potrebama. Tako je moguće mijenjati način ispisivanja slova, slogana, kao i posebnih znakova. Nove boje COMBISa su žuta, zelena i crveno/ljubičasta, koje zajedno najbolje odražavaju snagu velike moderne kompanije te su istodobno privlačne mlađim tech generacijama.

Combis
Osmišljen je i novi slogan kompanije 'We create together', odnosno 'Kreiramo zajedno' koji daje naglasak partnerskom pristupu Combisa prema korisnicima. "Sve snažnije uvodimo korisnike u nove trendove, konzultiramo ih i prvi smo izbor za digitalnu transformaciju korisnika. Ili jednostavnije rečeno - kreiramo zajedno, zbog čega smo upravo te riječi uvrstili i u novi slogan", zaključio je Išek.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr