Nagrade

Carlsbergu Croatia zlatna medalja u Bruxellesu za Zlatni Pan

Foto: Arhiva Vl-a
Carlsbergu Croatia zlatna medalja u Bruxellesu za Zlatni Pan
27.05.2011.
u 14:17
Uz prošlogodišnju nagradu za izvrsnost okusa The Superior Taste Award, ovo je još jedno važno priznanje struke za pivo koje su odabrali hrvatski potrošači, kažu u Carlsbergu.
Pogledaj originalni članak

Carlsbergov Zlatni Pan dobilo je još jednu međunarodnu potvrdu struke osvojivši zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu, izvijestili su iz Carlsberga.

– Zlatni Pan rezultat je zajedničkog rada naših pivarskih majstora i hrvatskih potrošača koji su aktivno sudjelovali u procesu stvaranja i odabira svog savršenog piva. Drago nam je da je struka još jednom potvrdila njihov odabir, a time i našu spremnost da pažljivo slušamo i uvažavamo zahtjeve naših potrošača – kazao je na sinoćnjoj svečanoj dodjeli nagrada u Bruxellesu Vlado Sobota, direktor proizvodnje Carlsberga Croatia.

Monde Selection nagrada dodatno potvrđuje usmjerenost koprivničke pivovare na kvalitetu u proizvodnji piva koja podrazumijeva korištenje samo najboljih sirovina uz primjenu sustava upravljanja sigurnošću hranom prema normi ISO 22000, tvrde u Carlsbergu ističući kako su oni jedina hrvatska pivovara s ISO certificiranim integriranim sustavom upravljanja koja jamči provedbu strategije izvrsnosti, i u proizvodnji i u cjelokupnom poslovanju kompanije.

Monde Selection priznati je međunarodni institut koji djeluje od 1961. godine primjenjujući visoke kriterije za testiranje i ocjenjivanje kvalitete proizvoda iz cijelog svijeta zbog čega slovi za nepristranog svjedoka kvalitete, priopćili su iz Carlsberga.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.