izdali rješenje

Carlsberg Croatia dobila okolišnu dozvolu na pet godina

Foto: Carlsberg Croatia
Carlsberg Croatia dobila okolišnu dozvolu na pet godina
09.12.2012.
u 17:10
Koprivnička pivovara uložila je 170 milijuna kuna u izgradnju nove linije za punjenje boca, izgradnju novog skladišnog prostora te instaliranje dodatnih pivskih tankova, priopćili su iz Carlsberga
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode izdalo je Rješenje o objedinjenim uvjetima zaštite okoliša odnosno okolišnu dozvolu za rad postojećih postrojenja pivovare Carlsberg Croatia.

Carlsberg Croatia dobila je Rješenje o objedinjenim uvjetima zaštite okoliša, odnosno okolišnu dozvolu za rad postojećih postrojenja na rok od pet godina.

– Kao dio grupacije Carlsberg koja posluje prema principima održivog razvoja, Carlsberg Croatia svoje je poslovanje utemeljila na brizi za okoliš. Od 1997. godine, kada je u Koprivnici izgrađena najmodernija i ekološki najnaprednija pivovara u Hrvatskoj i regiji, kompanija suvremenu tehnologiju koristi kako bi minimalizirala utjecaje svog poslovanja na okoliš. Tako je već prilikom gradnje pivovare u Koprivnici izgrađen moderan pročistač otpadnih voda, prvi u hrvatskoj pivarskoj industriji. Koprivnička pivovara uložila je 170 milijuna kuna u izgradnju nove linije za punjenje boca, izgradnju novog skladišnog prostora te instaliranje dodatnih pivskih tankova. Na tragu svoje strategije ekološke održivosti i poslovne izvrsnosti pivovara je tijekom godina implementirala i niz ISO sustava, da bi 2009. postala prva hrvatska pivovara s certificiranim integriranim sustavom upravljanja – priopćili su iz Carlsberga.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.