ANKETA

Čak 81 posto ispitanika tražit će sezonski posao

Foto: ilustracija
Čak 81 posto ispitanika tražit će sezonski posao
13.03.2014.
u 10:31
Sezonski posao u inozemstvu planira potražiti 37% ispitanika
Pogledaj originalni članak

Čak 81 posto ispitanika ankete portala MojPosao namjerava tražiti sezonski posao. Anketa je provedena na više od 500 ispitanika, no nije riječ o reprezentativnom uzroku pa rezultate treba uzeti s rezervom.

Najviše ispitanika (44%) sezonski će posao tražiti u Hrvatskoj, a najprivlačnija im je primorska Hrvatska (37%), i to Istarska županija.

"Bolje i sezonski posao nego nikakav, ali i tu treba naći poslodavca koji nudi smještaj, hranu i plaću, normalne uvjete rada i korektne međuljudske odnose", kaže jedan od ispitanika.

Sezonski posao u inozemstvu planira potražiti 37% ispitanika. Od poželjnih destinacija navode Kanadu, Njemačku, Norvešku, Austriju i Dubai.

>> Oni su novi ljudi. Provjerite zašto je 2705 građana od veljače sretnije!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.