Promo

British Airways uveo i izravne letove iz Zagreba prema Londonu

Foto: British Airways
British Airways (1)
Foto: British Airways
British Airways (1)
Foto: British Airways
British Airways (1)
Foto: British Airways
British Airways (1)
VL
Autor
PR Članak
17.12.2012.
u 11:10
Letovi British Airwaysa nude potpunu uslugu uključujući odabir sjedala 24 sata prije leta, besplatni obrok i piće, jedan komad prtljage do 23 kg besplatno...
Pogledaj originalni članak

Zrakoplovna kompanija British Airways prisutna je u Hrvatskoj dugi niz godina. Uz već postojeću liniju Dubrovnik – London (Gatwick), British Airways je nedavno uveo i izravne letove iz Zagreba prema Londonu (Heathrow). Nova linija pružit će svakodnevnu izravnu vezu između dva glavna grada, te će omogućiti poslovnim i turističkim putnicima iz obje zemlje da s lakoćom planiraju svoje poslovno putovanje i odmor. Svi putnici moći će i prve ruke osjetiti udobnost i vrhunski doživljaj leta koji im British Airways osigurava sa svojim zrakoplovima tipa Airbus A319/A320.

Odlazni letovi iz Zagreba omogućiti će putnicima iz Zagreba pristup globalnoj putničkoj mreži British Airwaysa i njihovih partnera iz glavne zračne luke British Airwaysa London Heathrow prema više od 500 destinacija diljem svijeta.

Letovi British Airwaysa nude potpunu uslugu uključujući odabir sjedala 24 sata prije leta, besplatni obrok i piće, jedan komad prtljage do 23 kg besplatno i pozamašnu ručnu prtljagu.

Svi putnici koji lete s British Airwaysom zasigurno će prepoznati kvalitetu usluge i izvrsnu povezanost s mnogim prekooceanskim destinacijama.  

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr