Banka Morgan Stanley konačno spremna na "remont" plaća

Foto: arhiva VL
Banka Morgan Stanley konačno spremna na "remont" plaća
29.12.2009.
u 08:51
Visoki menadžment Morgan Stanleyja može dobiti samo četvrtinu plaće za 2009. godinu u gotovini, a ostatak će im isplatiti kao odgođenu zalihu u dionicama.
Pogledaj originalni članak

Banka Morgan Stanley konačno je spremna na promjenu načina na koji plaća svoj visoki menadžment. Ubuduće će usklađivati njihove plaće s konkurencijom, a isplatu ostalih naknada "rastezati" kroz duže vrijeme. No, banka bi mogla privremeno odgoditi pristup preuzet od Goldman Sachs Grupe, čiji će čelnici dobiti samo dionice kao bonuse za 2009. godinu. Visoki menadžment Morgan Stanleyja može dobiti samo četvrtinu plaće za 2009. godinu u gotovini, a ostatak će im isplatiti kao odgođenu zalihu u dionicama, kako prenosi Wall Street Yournal čiji je izvor upućen u zbivanja u banci.

 

 

 
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.