Logistika

Amerikanci se bore za europsko tržište

Amerikanci se bore za europsko tržište
14.04.2015.
u 07:00
UPS ulaže milijardu eura u širenje, a FedEx za 4,4 milijarde eura kupuje nizozemski TNT Express
Pogledaj originalni članak

Američka kompanija za dostavu paketa i pisama United Parcel Service (UPS) planira uložiti milijardu eura u proširenje poslovne mreže u Europi, objavio je njemački časopis Wirtschaftswoche ne navodeći izvore.

"Snažno ćemo proširiti našu mrežu u Njemačkoj i ostatku Europe", navodi taj magazin riječi čelnika UPS-a za Njemačku Franka Sportolarija, dodajući da će s ulaganjem porasti broj poslovnica na kojima se mogu predati i preuzeti paketi te centara za sortiranje. U međuvremenu kompanija FedEx kupuje nizozemsku tvrtku za isporuku paketa TNT Express za 4,4 milijarde eura, čime će ojačati izazov za konkurente UPS i Deutsche Post. I UPS je pokušao preuzeti TNT, no to su 2013. blokirali europski regulatori. 

>> UPS ponudio 5,16 milijardi eura za kupnju TNT Expressa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.