Internetska trgovina

Amazon neće kupce koji previše vraćaju

Foto: Jan-Philipp Strobel/DPA/PIXSELL
Amazon neće kupce koji previše vraćaju
05.08.2013.
u 19:47
Internetski portal Amazon, prema informacijama s blogova i foruma kupaca, više ne tolerira praksu pretjeranog vraćanja naručenih proizvoda.
Pogledaj originalni članak

Internetski portal Amazon, prema informacijama s blogova i foruma kupaca, više ne tolerira praksu pretjeranog vraćanja naručenih proizvoda. Kako prenosi Deutsche Welle, kupcima za koje procijeni da to prečesto čine, blokira račune, a najčešće su posrijedi Nijemci.

Prema jednom istraživanju sveučilišta u Regensburgu, čak četiri od deset kupaca već pri narudžbi računa s tim da će vratiti robu. Glasnogovornica njemačkog Amazona Christine Höger tvrdi da račune zatvaraju samo u iznimnim slučajevima.

>>Sud: Apple se urotio s izdavačima kako bi podigao cijene e-knjiga

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.