akvizicije

Aldata kupila britansku tvrtku Cosmic Solutions

Foto: AFP
Aldata kupila britansku tvrtku Cosmic Solutions
20.05.2010.
u 13:48
Vrijednost je transakcije oko tri milijuna britanskih funti, a udruživanjem se stvara vodeće svjetsko rješenje za integrirano upravljanje kategorijama.
Pogledaj originalni članak

Tvrtka Aldata Solution Oyj kupuje sve dionice i imovinu britanskog dobavljača programske opreme Cosmic Solutions. Vrijednost transakcije je oko tri milijuna britanskih funti. Spajanjem Aldate, koja nudi rješenja za upravljanje maloprodajnim prostorom i nabavnim lancem, i Cosmica, koji nudi analitičku programsku opremu za izračun optimalne kombinacije proizvoda kojom se ostvaruju ciljevi kupaca, dobavljača i maloprodajnih tvrtki, stvara se vodeće svjetsko rješenje za integrirano upravljanje kategorijama.

- Ovaj je potez važan za industriju maloprodaje i robe široke potrošnje jer se njime spaja najbolja dostupna tehnologija radi smanjenja otpada i troškova u nabavnom lancu, povećanja zadovoljstva korisnika te optimizacije profitabilnosti proizvoda u trenutku u kojem je borba za kupca na najvišoj dosad zabilježenoj razini, a gospodarski oporavak uzrokuje ogromne promjene u kupovnim navikama - komentirao je Allan Davies, direktor marketinga Aldate.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.