važna obavijest

Ako ste kupili ovaj proizvod u Sparu nemojte ga koristiti! Opoziva se s tržišta

Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS
Ako ste kupili ovaj proizvod u Sparu nemojte ga koristiti! Opoziva se s tržišta
03.09.2022.
u 14:50
Detalji o opozivu jetrene paštete dostupni su na web stranici Spara koji moli kupce koji su kupili taj proizvod da ga ne koriste i da ga vrate u najbližu Spar ili Interspar trgovinu gdje će im biti vraćen novac i bez predočenja računa.
Pogledaj originalni članak

Jetrena pašteta "S Budget" od 100 grama s rokom trajanja do 4. srpnja. 2027., proizvođača ASCOMMERCE prehrambene industrije iz Višnjevca, opoziva se s tržišta zbog povećane količine aerobnih mezofilnih bakterija, obavijestio je potrošače Državni inspektorat u subotu.

Taj proizvod koji na tržište stavlja  SPAR Hrvatska nije u skladu s uredbom o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Detalji o opozivu dostupni su na web stranici Spara koji moli kupce koji su kupili taj proizvod da ga ne koriste i da ga vrate u najbližu Spar ili Interspar trgovinu gdje će im biti vraćen novac i bez predočenja računa.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s navedenim podacima i rokom trajanja.

VIDEO Seks do iznemoglosti u ZOO-u

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
16:01 03.09.2022.

Ja ga već pojeo!

BR
Brandfackel2
15:22 03.09.2022.

SPAR treba potpuno bojkotirati jer su iz svojih trgovina izbacili jedine hrvatske tjedne novine "Hrvatski tjednik". Većinu stranih trgovačkih lanaca koii prodaju nezdravu hranu, treba potpuno bojkotirati i kupovati sve što se može od lokalnih proizvođača. Domaće je sigurno manje kancerogeno od poluplastičnog voća i povrća kojim nas truju strani hohštapleri.

EZ
ezer
16:32 03.09.2022.

Ne kupujem trgovačke robne marke upravo radi ovakvih razloga, niže kvalitete, lošijeg okusa i izgleda.