NIJE NOVOST

Berlusconijeva kći se udala za baletana

15.12.2008.
u 16:37
Pogledaj originalni članak

Nije baš neka friška vijest, osim što se pirovanja tiče, jer sretni par je već godinama zajedno i imaju već dvoje djece. Uglavnom, nakon što su toliko godina zajedno, poslovnjakinja i bivši primabaletan ovaj su vikend svoju vezu učinili službenom. Marina Berlusconi (42) predsjedava očevom tvrtkom Fininvest i Forbes ju je proglasio najutjecajnijom Talijankom i osmom najutjecajnijom ženom na svijetu.

U baletana Maurizija Vanadiju zaljubila se kad ga je, nakon što su se upoznali, vidjela kako pleše u "Labuđem jezeru" u milanskoj Scali. A zgodni plesač je u njoj pobudio osjećaje koji više priliče srednjoškolki nego poslovnoj ženi, kako ona i sama priznaje:
- Toliko sam se s dalekozorom u ruci naginjala preko ograde balkona ne bih li ga bolje vidjela, da me je majka stalno podbadala laktom u rebra i govorila mi kako ću pasti dolje u gledalište.

Kakav otac takva kći – i Silvio Berlusconi se svojoj drugoj supruzi, glumici Veronici Lario, počeo udvarati nakon što ju je 1980. vidio na pozornici u jednom milanskom kazalištu.

A baš to je bilo najzanimljivije na svadbi – naime, tom su se prigodom prvi put susrele mladenkina majka Carla dall'Oglio, prva supruga talijanskog premijera i njegova druga supruga Veronica. No, one su se sasvim uljudno upoznale, ostavljajući tračerske novinare koji su očekivali neku sočniju repliku razočaranima:
-Rukovale su se - opisao je to jedan od uzvanika.
- Bio je to dosta srdačan susret, ali je trajao manje od minute i nije bilo poljubaca.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr