Idea Bootcamp

ZIP vam pomaže da svoju ideju postavite na noge

Foto: ZIP
ZIP vam pomaže da svoju ideju postavite na noge
28.04.2015.
u 09:33
Sudionicima će pomagati mentori, stručnjaci na području poduzetništva, financija i startupova
Pogledaj originalni članak

Zagrebački inkubator poduzetništva organizira "ZIP Idea Bootcamp", posebnu vikend-radionicu namijenjenu onima koji imaju ideju za poslovni pothvat, ali ne i tim za njegovu provedbu, kao i onima koji bi rado sudjelovali na inovativnim startup-projektima, ali trenutno nemaju neku svoju ideju za kojom izgaraju.

Sudionicima će pomagati mentori, stručnjaci na području poduzetništva, financija i startupova, a iz ZIP-a poručuju da će im osigurati i uvjete i resurse da svoje ideje "postave na noge".

Prvi dan će biti rezerviran isključivo za sklapanje timova i rad na idejama, a uključivat će sastavljanje poslovnog i marketinškog plana te razradu poslovnog modela. Sljedećeg će dana na temelju dovršene idejne razrade dva tima biti nagrađena - prva nagrada je mobitel/tablet, a druga uključuje izravan ulazak u ZIP-ov inkubator u kojem tim može nastaviti raditi na svojoj ideji i time pokrenuti vlastiti startup.

"ZIP Idea Bootcamp" počet će u subotu, 23. svibnja, nakon okupljanja sudionika u 9 sati u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. Prijave su moguće putem sustava Entrio zaključno do 20. svibnja, a cijena registracije je 399 kuna.

>> Cvetojević: Mi u Hrvatskoj ne vjerujemo da se može uspjeti jer si nešto dobro radio

>> ZIP proglašen najboljom poduzetničkom potpornom institucijom 2014.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.