USPJEŠNE TVRTKE

ZIP poziva na druženje Nazovi M za 'Majstore startupa'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Mate Rimac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Matija Kopić
12.09.2014.
u 09:39
Sudjelovanje u druženju besplatno je uz obveznu prijavu
Pogledaj originalni članak

Zagrebački inkubator poduzetništva poziva na Nazovi M za "Majstore startupa", druženje s osnivačima startupa Bellabeat, Farmeron, Repsly i Rimac Automobili - Sandrom Murom, Matijom Kopićem, Markom Linkeom i Matom Rimcem - 19. rujna u 17 sati u ZIP.Factoryju u Remetinečkoj cesti 7 u Zagrebu.

Druženje s osnivačima tvrtki koje su u proteklih 6 mjeseci na globalnom tržištu prikupile više od 15 milijuna dolara investicija organizirano je povodom početka nove "startup sezone".

"ZIP otvara novu "školsku godinu" velikim novostima. Prikupili smo svježi kapital za investiranje u najjače startupe u Hrvatskoj i regiji. Dobili smo sredstva 'Poduzetničkog impulsa' Ministarstva poduzetništva koja ćemo uložiti u vrhunsku opremu i unapređenje ZIP startup programa. Proširili smo naš 'ZIP.Factory' prostor kako bi timovi imali još bolje uvjete. U tijeku je poziv za 6. generaciju ZIP timova koji će moći koristiti sve ove novosti", priopćili su iz ZIP-a.

Sudjelovanje u druženju besplatno je uz obveznu prijavu, a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

>> Startup Madbarz nakon prve investicije procijenjen na 6,8 milijuna kuna

>> Agrivi izabran kao hrvatski predstavnik za globalna startup natjecanja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.