PROMO

Zimski pregled vozila Citroën

Citroën
Citroën
Citroën
30.11.2020.
u 12:05
Citroën je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek do 31. siječnja 2021.
Pogledaj originalni članak

Uz besplatan zimski pregled vozila, članovi kluba ostvaruju popust od 30 % na filtre, kočničke pločice, amortizere i diskove te 20 % na dodatnu opremu.

Citroën

Sigurnost Citroën vozila je na prvome mjestu, a vlasnici Citroën vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Citroën koji će napraviti besplatan pregled vozila i provjeriti osjetljive točke prije zime. 

Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30 % popusta na filtre, kočničke pločice, kočničke diskove te prednje i stražnje amortizere.

Citroën

Prilikom kupnje dodatne opreme za Citroën vozila kupci ostvaruju 20 %. Akcija se odnosi na raznu krovnu opremu, podne tepihe, krovne kutije, gumene kadice prtljažnika, lance, krovne galerije, naplatke od lagane legure, zavjesice kotača.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr