Interna društvena mreža

Zagrebačka aplikacija Jenz u igri za najbolju svjetsku mobilnu aplikaciju

Foto: tvrtka Q
Jenz
Foto: q
Jenz
Foto: tvrtka Q
Jenz
Foto: tvrtka Q
Jenz
Foto: tvrtka Q
Jenz
04.11.2020.
u 20:37
Hrvatska interna društvena mreža za koju će uskoro znati cijeli svijet, strelovito raste na hrvatskom i svjetskom tržištu, ali i širi svoj tim stručnjaka.
Pogledaj originalni članak

Netom nakon što je COVID-19 potresao cijeli svijet i ostavio utjecaj na svaku dimenziju poslovanja, Jenz je ugledao svjetlo dana. Riječ je o startupu koji je posljednje 2 godine razvijao mobilnu aplikaciju, modernu internu društvenu mrežu za kompanije i njihove zaposlenike, pod pokroviteljstvom zagrebačke softverske i dizajnerske agencije Q. Jenz je uspješno lansiran nekolicini svjetski poznatih korporacija, među kojima je i hrvatski Deloitte. Prošlo je tek nekoliko mjeseci od kad je aplikacija službeno ugledala svjetlo dana, a već su nominirani za najbolju aplikaciju godine.

„Pokrenuli smo Jenz iz vlastitih potreba u Q-a, no kako su reakcije naših klijenata i partnera na Jenz bile iznad svih očekivanja, pogotovo u vrijeme pandemije kad su se svi susreli s problemima u komunikaciji, shvatili smo da je to priča koja će jako brzo prerasti Q,” kaže nam Dalibor Jurgec, suosnivač i jedan od direktora Q agencyja i Jenza. “Možemo reći da je interes za Jenzom zaista velik i da raste eksponencijalno iz tjedna u tjedan. Poučeni iskustvom i velikim brojem zainteresiranih klijenata, vjerujemo da je samo pitanje dana kad će Jenz postati normalan alat za komunikaciju u kompanijama diljem svijeta.”

“Jenz je intuitivna i moderna aplikacija koja ima za cilj povezati, angažirati i informirati zaposlenike, mijenjati poslovnu kulturu, pogotovo za vrijeme rada od kuće kada je potrebno učiniti ‘’novo normalno’’ više humanim, bliskim i zabavnim. Upravo zato ima ogroman potencijal postati jedna velika priča uspjeha - od male hrvatske aplikacije, do svjetski poznatog imena” - govori s uzbuđenjem Ana Čupić, direktorica komunikacija na Jenzu, te poziva sve entuzijaste da se pridruže Jenz timu.

Za više informacija o aplikaciji, ili otvorenim radnim mjestima posjetite Q agency web stranicu ili pošaljite e-mail na apply@q.agency. Za informacije o nagradi za koju je Jenz nominiran možete pogledati i dati svoj glas na Best mobile app award.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.