Performanse ili dizajn?

Uz Samsung Galaxy Note8 dobivate sve

Foto: Promo
Samsung Galaxy Note8
Foto: Promo
Samsung Galaxy Note8
Foto: Promo
Samsung Galaxy Note8
Foto: Promo
Samsung Galaxy Note8
Foto: Promo
Samsung Galaxy Note8
27.10.2017.
u 08:15
Krajem kolovoza ove godine svjedočili smo početku prodaje najnovijeg i dosada najnaprednijeg pametnog telefona Note obitelji – Samsung Galaxy Note8.
Pogledaj originalni članak

Od 2011. kada je korejski Samsung u prodaju pustio svoj prvi Samsung Galaxy Note do danas ovaj pametni telefon okupio je zavidnu zajednicu obožavatelja diljem svijeta. Krajem kolovoza ove godine svjedočili smo početku prodaje najnovijeg i dosada najnaprednijeg pametnog telefona Note obitelji – Samsung Galaxy Note8. Novi Note8 karakterizira prepoznatljivi beskrajni zaslon zbog kojeg uređaj nimalo nije teško držati u ruci jer se simetrična zakrivljenost i omjer širine i visine od 18,5:9 ujedinjuju da bi stvorili usko tijelo uređaja. Tu je i neizostavna S Pen olovka te dvostruke, do sada najbolje Samsungove kamere. Riječ je o uređaju koji će osvojiti sve one koji trebaju uređaj za poslovne svrhe, na kojem je moguće izvršiti gotovo sve zadatke, a koji istovremeno izgleda uistinu predivno.

Performanse + dizajn = Samsung Galaxy Note8

Beskrajni zaslon korisnicima omogućuje da uz manje skrolanja po ekranu više toga istovremeno prate, a ako uz unaprijed određene postavke sustava App Pairing koje omogućavaju korisnicima otvaranje aplikacija istovremeno jednim dodirom, uključite način rada Mult Window moći ćete gledati dvije aplikacije istovremeno. Unaprijeđena S Pen olovka donosi potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom kao i komunikacije s prijateljima. Čak će i gledanje filmova biti veći užitak na zaslonu dimenzija 18,5:9. U pejzažnom načinu rada Galaxy Note8 nudi 14% šire područje gledanja koje stvara bogatije, sveobuhvatnije iskustvo.

Foto: Promo
Samsung Galaxy Note8

S Pen olovka na Galaxy Note8 uređaju odlikuje se unaprijeđenim vrhom, poboljšanom osjetljivosti na pritisak i značajkama koje omogućuju korisnicima da se izraze na način na koji im to dosad niti jedan drugi stylus ili pametni telefon nije omogućio.

Skener otiska prsta gotovo je u ravnini sa stražnjim dijelom, a početna je tipka ugrađena ispod beskrajnog zaslona da bi ostala nevidljiva dok ti ne zatreba. To je početak besprijekornog iskustva.

Dizajn pametnog telefona Galaxy Note8 temelji se na tradiciji Galaxy uređaja, zbirki jedinstvenih značajki i karakteristika koje su redefinirale mobilno iskustvo korisnika. Naime, prije četiri godine Samsung je predstavio prvi Galaxy uređaj otporan na vodu. Danas, Note uređaje možete ponijeti gotovo bilo gdje zahvaljujući otpornosti na vodu i prašinu (IP685) samog uređaja kao i S Pen olovke, a pisati možete čak i kada je zaslon mokar.

Prije 2 godine predstavljen je prvi Galaxy uređaj s bežičnim punjenjem. Pametni telefon Galaxy Note8 podržava napredne načine bežičnog punjenja, tako da je bateriju moguće brzo i jednostavno napuniti bez žica. Također, Galaxy Note8 uređaj donosi izbor biometrijskih autorizacijskih mogućnosti koje uključuju skeniranje otiska prsta i šarenice dok Samsung Knox7 donosi sigurnosnu mrežu za hardver i softver.

I koja dobra fotka

Pametni telefon Galaxy Note8 opremljen je dvjema 12MP stražnjim kamerama s optičkim stabilizatorom slike (OIS), obje sa širokokutnim i telefoto lećama. Neovisno o tome istražujete li novi grad ili trčite po omiljenoj stazi, OIS omogućuje snimanje oštrih fotografija.

Foto: Promo
Samsung Galaxy Note8

Za naprednije fotografiranje, Live Fokus značajka na pametnom telefonu Galaxy Note8 omogućuje kontrolu dubine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije.

Odabirom Dual Capture značajke, obje stražnje kamere snimaju dvije fotografije u isto vrijeme te omogućuju spremanje obje fotografije, jedne snimke izbliza zahvaljujući telefoto leći i jedne širokokutne snimke koja prikazuje cijelu pozadinu.

Širokokutna leća ima Dual Pixel senzor s brzim auto fokusom za snimanje oštrih i kristalno čistih snimaka čak i u uvijetima slabijeg osvjetljenja. Galaxy Note8 opremljen je i s 8MP Smart Auto Focus prednjom kamerom za vrhunske selfije i kristalno čiste video razgovore.

Sve što trebate, a i mnogo više…Samsung Galaxy Note8.

Pogledajte na vecernji.hr