IT online

Umjesto konferencije ipak konferencija - Virtualni Windaysi besplatni za sve

Foto: PR
WinDays
Foto: PR
span
20.04.2020.
u 14:50
WinDays tim odlučio je putem WinDays Virtuala, svim sudionicima na dinamičan i interaktivan način u njihove domove donijeti doživljaj konferencije uživo.
Pogledaj originalni članak

WinDays tim odlučio je putem WinDays Virtuala, online programskog dana, svim sudionicima na dinamičan i interaktivan način u njihove domove donijeti doživljaj konferencije uživo. Kroz program će ih u srijedu, 22. travnja, voditi Igor Pavleković i Tomislav Tipurić koji će ugostiti 12 domaćih i stranih predavača kojima će sudionici moći postavljati pitanja i komentirati njihova predavanja. 

 Zato je WinDays Virtual namijenjen baš svima koji žele sigurno raditi online, što bolje se prilagoditi novim radnim okolnostima i maksimalno iskoristiti sve prednosti tehnologije.

Alen Delić (Diverto), jedan od najpoznatijih domaćih stručnjaka za sigurnost, naučit će nas kako da prepoznamo lažni e-mail i ne budemo žrtva prevare.

Nina Šindija (Fastlane) kroz razgovor s moderatorima objasnit će zašto su online edukacije dobre i savjetovati nas kako da ih i sami napravimo tako da dobijemo pohvale. 

U goste nam „dolazi“ i jedan od najpopularnijih stranih WinDays predavača, Rafal Lukawiecki, koji će objasniti koliko je tanka linija između umjetne inteligencije i neinteligencije.

Uz predavanja, sudionici će kroz kviz moći osvojiti vrijedne nagrade, a u zabavnom dijelu programa očekuje ih ekskluzivan razgovor s Ivanom Dečakom iz grupe Vatra, koji će uživo predstaviti i novi single „Sva naša ljeta“.

Predavanja će se odvijati u dva bloka, prijepodnevnom od 9:30 do 12:40 te poslijepodnevnom od 13:25 do 16:45, a moći će se pratiti putem Microsoft Teams live eventa. Svi zainteresirani mogu sudjelovati bez prethodne prijave. Program je besplatan, a linkovi za live stream mogu se pronaći i na WinDays web stranici i na društvenim mrežama - za praćenje je dovoljno kliknuti na link 

 

Foto: PR
span

Osim WinDaysa u virtualnom obliku, Span, nastavlja sa svojim besplatnim webinarima. Pogledajte što nude

Span

22. travnja od 10 do 10.45 Prijava 

“Ostanite zaštićeni i produktivni u vašem kućnom uredu“

 Kako nadići izazove koje sa sobom nosi zaštita i sigurnost posla u kućnom okruženju, održavajući pritom lak pristup svojim resursima sa svih svojih uređaja, bilo kada.

29. travnja

“Kako ostati produktivan u radu na daljinu“

– Spanovi predavači predstavit će polaznicima aplikacije za osobnu produktivnost, koje omogućavaju lako nadgledanje svojih zadataka i potiču veću učinkovitost.

6. svibnja

“Potaknite i pojačajte timsku produktivnost uz O365 aplikacije“

– predavanje o najboljim aplikacijama koje omogućavaju učinkovitu suradnju i povezivanje timova čak i dok rade odvojeno, uz posebne tips & tricks koje znaju samo najbolji eksperti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar MichelleOU98
MichelleOU98
23:02 04.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆­b

Avatar NancyUI75
NancyUI75
22:48 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:01 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b