BAHATO PONAŠANJE

Zagrepčanin parkirao auto ispred vrata, evo kako su mu se stanari osvetili

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Zagrepčanin parkirao auto ispred vrata, evo kako su mu se stanari osvetili
06.02.2017.
u 14:13
Nesvakidašnja fotografija objavljena je na popularnoj Facebook-stranici Uživo sa hrvatskih prometnica, a sudeći prema komentarima korisnika snimljena je na zagrebačkoj Savici
Pogledaj originalni članak

Nepropisno i bezobrazno parkiranje problem je koji mori mnoge gradove svijeta, a Zagreb nije iznimka.

Mnogi će na bahato parkirano vozilo samo odmahnuti rukom, ali ponekad građani uzmu stvar u svoje ruke i na razne načine kazne vozača.

Čini se da se slično dogodilo vlasniku Opel Corse parkirane ispred vrata zgrade na kojima je istaknut znak zabrane parkiranja. Auto je zatrpan vrećama sa smećem, pa pretpostavljamo da se iza vrata kriju kante za otpad. Corsa je očito otežala prolaz stanarima do kanti pa su smeće odlučili ostaviti na njoj.

Nesvakidašnja fotografija objavljena je na popularnoj Facebook-stranici Uživo sa hrvatskih prometnica, a sudeći prema komentarima korisnika snimljena je na zagrebačkoj Savici.

>> Krivo se parkirao, a onda je uslijedila osveta kakvu nije mogao ni zamisliti

>> Zar je uistinu potrebno automobilom ići od Trga do Frankopanske?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RB
renato.bednjanec
15:45 06.02.2017.

Ljudi su imali pravo. Još je dobro prošao.

KR
kresimirn
15:41 07.02.2017.

netko previse vremena trosi na fejsu i jubitou pa kad vidi nesto da ispadne frajer