isprika korisnicima

Tim Cook: Koristite Google Maps dok ne poboljšamo aplikaciju

Foto: Reuters/PIXSELL
Tim Cook: Koristite Google Maps dok ne poboljšamo aplikaciju
28.09.2012.
u 15:43
Apple stremi savršenstvu, a mape koje su predstavljene s novim iPhoneom "peticom" i iOS 6, daleko su od toga
Pogledaj originalni članak

Šef Applea Tim Cook osobno je napisao pismo isprike svim korisnicima koji su prešli na novi iOS zbog propusta s mapama na koje su "osuđeni". Ispričao se zbog frustracija s kojima su se korisnici susreli i naglasio da "čine sve da aplikaciju poboljšaju". 

>>Pravi razlog zašto Apple više ne koristi Google Maps

Pismo isprike objavljeno je na Appleovoj internetskoj stranici, a čelni čovjek kompanije sugerirao je korisnicima koji se osjećaju zakinutima da skinu aplikacije rivala ili odu na internetske stranice Google Mapsa ili Nokije i koriste njihove navigacijske sustave dok Apple svoj proizvod ne dovede do savršenstva. 

Jer, u  tom tehnološkom gigantu streme, kaže Cook, upravo savršenstvu, a mape koje su predstavljene s novim iPhoneom "peticom" i iOS-om 6, daleko su od toga. 

Isprika stiže samo dan nakon što je u javnost procurila informacija da je između Googlea i Applea ljubav pukla na glasovnoj navigaciji. Cook to potvrđuje kazavši kako su namjeravali mape poboljšati glasovnom navigacijom "od zavoja do zavoja" i drugim specifikacijama, zbog čega su bili prisiljeni aplikaciju razvijati iznova. 

– Trenutačno je u optjecaju više od 100 milijuna uređaja koji koriste nove Appleove mape, s tendencijom rasta. U samo tjedan dana korisnici su pretražili gotovo pola milijarde lokacija i bitno je naglasiti da će aplikacija biti sve bolja što će češće biti korištena, napisao je Cook apelirajući na korisnike da Appleu pošalju povratne informacije. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
20:08 28.09.2012.

hahahaha dobar... inace kvaliteta snimaka na kameri 5. je puno losija nego na prijasnjima... a vi naivni samo kupujte... Apple je dokazao da kad jednom nesto napravi dobro daljnje godine su samo sve losije i losije po idejama i ne znaju se maknut od postojeceg... to im se stalno dogadjalo u proslosti.

SH
shooter
21:20 28.09.2012.

Nadam se da će vam se kamerice zauvijek pokvariti.Odite snimati u Libanon Afganistan i Siriju.