BARCELONA

Sony Xperia XZ Premium najbolji je smartphone na ovogodišnjem MCW-u

Foto: Sony
Sony Xperia XZ Premium najbolji je smartphone na ovogodišnjem MCW-u
03.03.2017.
u 13:49
Xperia XZ Premium, koji kreće u prodaju u kasno proljeće ove godine, ima Sonyjev novi sustav kamere Motion Eye te je prvi smartphone na svijetu s 4K HDR zaslonom
Pogledaj originalni članak

Sony Xperia XZ Premium službeno je proglašen najboljim novim smartphoneom na ovogodišnjem sajmu tehnologije MWC u Barceloni, objavila je jučer organizacija GSMA, koja bira pobjednika.

- Xperia XZ Premium je naš tehnološki najmoćniji smartphone svih vremena - komentirao je Hiroki Totoki, predsjednik i izvršni direktor Sony Mobile Communicationsa.

Xperia XZ Premium, koji kreće u prodaju u kasno proljeće ove godine, ima Sonyjev novi sustav kamere Motion Eye te je prvi smartphone na svijetu s 4K HDR zaslonom.

GSMA je ranije također u sklopu MWC-a proglasila Samsung Galaxy S7 Edge najboljim smartphoneom u 2016. godini.

>> Sony predstavio novi adut Xperiju XZ Premium s najjačim procesorom

>> Predstavljena nova Nokia 3310 - baterija traje i do 30 dana, a cijena je 49 eura

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PU
pulizg
16:29 03.03.2017.

mogo bi bit duplo manji da nema tolko mesa okolo

TO
toljaga22
16:08 03.03.2017.

glupost. nosit akumulator s njim?

DU
Deleted user
12:36 05.03.2017.

Ja imam xperia Z Ultra - za svaku pohvalu. A imao.sam i Samsung Note i Iphone 4/5/6, a ovoga najviše koristim...Razmisliti ću o premiumu!