Promo

Popust na energetski učinkovitu toplinsku tehniku BOSCH

Foto: BOSCH
Popust na energetski učinkovitu toplinsku tehniku BOSCH
VL
Autor
PR Članak
05.09.2013.
u 14:16
Internetska trgovina www.energostore.com pravo je mjesto za kupnju kvalitetne toplinske tehnike BOSCH.
Pogledaj originalni članak

Za jednokratno plaćanje bez kamata i naknada putem MasterCard, Maestro i Visa kartica Zagrebačke banke dobivate čak 30% popusta, a 30% popusta dobivate i za plaćanje Zabinim MasterCard karticama od 2 do 12 rata bez kamata i naknada. Popust na cjelokupan asortiman odnosi se isključivo na kupnju putem web-trgovine i uključen je u već iskazane cijene.

Od danas je uvedeno i plaćanje putem EFT POS terminala u poslovnici tvrtke Energo Media Servis d.o.o. (Petra Hektorovića 2/V, Zagreb). Krajnji su kupci u mogućnosti fizički izvršiti plaćanja kako slijedi: jednokratno plaćanje bez kamata i naknada putem MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron i V Pay kartica bilo kojeg izdavatelja te obročno plaćanje bez kamata i naknada putem MasterCard, Maestro i VISA kartica Zagrebačke banke od 2-12 obroka. Kupci su u mogućnosti realizirati i potrošački kredit bez kamata i naknada po individualnoj MasterCard kartici Zagrebačke banke d.d. do 36 obroka. Napominjemo kako se za ovu vrstu plaćanja isporuka robe i dalje vrši istovjetno narudžbi proizvoda putem web trgovine www.energostore.com, odnosno kupac će plaćenu robu dobiti putem ugovorene kurirske službe tvrtke Energo Media Servis d.o.o. na vlastitu adresu.

Iz ponude izdvajamo čelične kotlove na kruta goriva SOLID 2000 B (od 16 do 32 kW). Solid 2000 B, ovisno o stupnju učinka, može se zagrijavati na ugljen ili drva. Kompaktna serija kotlova jednostavno se instalira i ima dugi vijek trajanja. Iz ponude izdvajamo i konvencionalne plinske uređaje GAZ 3000GAZ 5000 i GAZ 7000 te kondenzacijske plinske uređaje CONDENS 3000CONDENS 5000 i CONDENS 7000. Za kraj, posebno izdvajamo i solarne pakete Compact Basic 2 i 3Compact Comfort 2 i 3 te solarne spremnike Acu Solar i WST SK.

Sve informacije možete dobiti putem web trgovine www.energostore.com ili slanjem upita na info@energostore.com tj. pozivom u kontaktni centar Energo Media Servisa na telefon 01-6441-445.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr