ICTbusiness

Pokrenut portal za pomoć pri zapošljavanju u ICT sektoru

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pokrenut portal za pomoć pri zapošljavanju u ICT sektoru
16.04.2015.
u 17:35
Cilj je pomoći domaćoj ICT zajednici oformiti jedinstveno mjesto za pronalaženje novih zaposlenika, ali i potencijalnim zaposlenicima omogućiti lakši pregled i pronalaženje posla, rekao je Dražen Tomić, glavni urednik ICTbusiness.info
Pogledaj originalni članak

ICTbusiness.info, specijalizirani web portal za informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, u suradnji s portalom posao.hr pokreće novi projekt na kojem će građani koji traže posao moći pronaći listu ponuđenih poslova na domaćem i regionalnom ICT tržištu, a poslodavci među registriranim građanima pronaći nove zaposlenike.

Cilj je pomoći domaćoj ICT zajednici oformiti jedinstveno mjesto za pronalaženje novih zaposlenika, ali i potencijalnim zaposlenicima omogućiti lakši pregled i pronalaženje posla, rekao je Dražen Tomić (na slici), glavni urednik ICTbusiness.info.

"Iako je ICT sektor 11. po veličini domaći izvoznik s velikim prilikama za daljnji rast i unatoč tome da je već godinama označen kao 'ključ za razvoj gospodarstva' te da se industrija u sve većoj mjeri povezuje s ICT sektorom, ostaje činjenica da problemi kod zapošljavanja ICT stručnjaka, ali i obrazovanja u tom sektoru, i dalje postoje. Upravo zato osmišljen je ovaj projekt kako bi pridonio lakšem zapošljavanju stručno osposobljenih ljudi te na taj način pridonio razvoju domaćeg ICT sektora", rekao je Tomić.

>> Dodijeljene su prestižne Masterweb nagrade. Nagrađen i Večernji.hr!

>> ICTbusiness.info preuzima mladi gamerski portal Gameperspectives.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.