kad stvari krenu krivo

Ovo nije očekivala: Umalo stradala zbog mobitela

Foto: Youtube (screenshot)
eksplozija mobitela
13.10.2014.
u 12:40
Nepoznatoj ženi u ruci je eksplodirao mobitel pretvorivši se u vatrenu kuglu
Pogledaj originalni članak

Tek sreća spasila je nepoznatu ženu od težih posljedica kada joj je u ruci eksplodirao mobitel.

Do eksplozije, koja je dogodila u autobusu na jugoistoku Kine, došlo je kada je žena pokušavala zamijeniti bateriju u mobitelu. Nakon eksplozije, putnici su u panici izašli iz autobusa, no vlasnica mobitela i dalje je u ruci držala gorući predmet.

Prema izvješćima, ozlijeđenih nije bilo, no vlasti su upozorile da se ne bi smjele kupovati jeftine, netestirane baterije za mobitel.

Iako su problemi s mobitelima rašireni diljem svijeta, s nizom sličnih incidenata, dvije smrti zbog eksplozija uređaja zabilježene su baš u Kini, 2007. i 2009. godine, piše Independent.

>>Zagrepčanki iPhone zazvonio i eksplodirao pokraj glave

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.