Autoclick

Peugeot 308 spoj dizajna i performansi

Foto: autoclick
peugeot 308
Foto: autoclick
peugeot 308
Foto: autoclick
peugeot 308
Foto: autoclick
peugeot 308
25.04.2014.
u 08:20
Ovaj put francuski proizvođač odlučio je neutralizirati finalnu cijenu automobila opremeljenog bogatim paketom opreme,
Pogledaj originalni članak

Peugeot je predstavivši novu 308-icu odlučio pokazati da se i od dobrog može napraviti bolje. Rijetki su proizvođači automobila koji dobar proizvod mogu učiniti boljim, pogotovo u širokom C segmentu u kojem korisnici ne vole promjene kao niti promjene navika.

Bitna je razlika da je ovaj put francuski proizvođač odlučio neutralizirati finalnu cijenu automobila opremeljenog bogatim paketom opreme, a to je definitivno najveći plus.

Primjetit ćete odmah da je nova 308 napravila u Peugeotu ono što je citroen napravio sa DS linijom, a to je dramatičan zaokret u prepoznatljivom i do sad već prihvaćenom dizajnu. Pogledajte više u priloženom videu.

>>Peugeot 308 europski je auto godine

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.