nestvarno iskustvo

Ovom se šoku na autobusnoj stanici nisu nadali!

Foto: YouTube screesnhot
Pepsi,skrivena kamera
Foto: YouTube screesnhot
Pepsi,skrivena kamera
21.03.2014.
u 16:26
Skrivene kamere nisu rijetkost, no Pepsi je otišao korak dalje!
Pogledaj originalni članak

Što biste učinili da vas iznenada napadnu svemirci, divovski robot ili tigar dok čekate autobus? Upravo to se dogodilo nekim korisnicima londonskog gradskog prijevoza koji su, čekajući dolazak prepoznatljivih crvenih ''double-deckera'' u ulici New Oxford, doživjeli nesvakidašnje senzacije.

Za scenarije koji nadilaze stvarna iskustva pobrinuo se Pepsi Max, a u ostvarenju nauma pomogao im je hrvatski proizvod!

Naime, riječ je o PandoPadu, interaktivnom sučelju s '‘osjećajem'’ za dodir, s brzim i glatkim tranzicijama između scena koji je bio postavljen na stanicu. Zahvaljujući fluidnom osjećaju korištenja monitora, promatračima je zamišljene scene projicirao kao realnost.

Kako su putnici reagirali na šokantne podražaje, pogledajte u videu!

>>Testirao poštenje prolaznika: Mislite li da su mu vratili 'izgubljeni' novčanik?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JW
John Warren
14:50 04.04.2014.

Hologramski 3D sustavi nisu rijetkost,ali takve vrste sustava su još uvijek preskupe,jer nisu ušle u masovnu proizvodnju.Naravno da je nevjerojatno kada nekomu s tom tehmologijom možete prikazati virtualni svijet kao pravi i time ga doslovce baciti u ekstazu,ali kod nas još ništa od toga neće biti moguće barem još 10 godina zbog visokih cijena hologramskih projektora.Ono na što bi se trenutno trebalo fokusirati je pojeftinjenje i uvođenje 4K tehnologije u svaki dom.