NEOBIČAN SUKOB

'Opaki bajker' napao vozača auta pa izvukao deblji kraj

Foto: Screenshot Youtube
'Opaki bajker' napao vozača auta pa izvukao deblji kraj
27.05.2014.
u 08:39
Nisu svi bikeri opaki razbijači, što dokazuje ovaj video
Pogledaj originalni članak

Bajkere mnogi percipiraju kao opasne momke kojima se ne valja zamjeriti. Da nisu svi takvi, pokazuje ova snimka sukoba vozača motocikla i auta iz Rusije.

Nije potpuno jasno što je prethodilo sukobu i tko je zapravo najviše kriv što se dogodio, no kad su motociklist i automobilist omjerili snage, prvi je izvukao daleko deblji kraj.

Kako je sukob izgledao, pogledajte u videu.

 

>> Ruski biatlon: Potukao se s pješakom pa trčao za kamionom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DI
dokazano.istinito
08:56 27.05.2014.

necivilizovano

JO
jokitoki
08:59 27.05.2014.

nekulturno, oba su krivi, auto vozac otvara vrata i kroci put, a biker treba da drzi distancu, na koncu oba pokazuju nekulturno poasanje

MI
Milivoje
09:03 27.05.2014.

govore rumunski jezik?