Opasan manevar

Okretao se na autocesti, a prema njemu jurili kamioni: 'Da se smrzneš'

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode
Okretao se na autocesti, a prema njemu jurili kamioni: 'Da se smrzneš'
27.07.2020.
u 10:00
''Oduzeti vozačku i zabraniti polaganje plus kazna za dva života'', komentar je na ovaj pothvat na autocesti Zagreb – Slavonski Brod
Pogledaj originalni članak

Prometni prekršaji učestali su i svatko ih gotovo svaki dan može uočiti, no prizor s autoputa Zagreb – Slavonski Brod ne viđa se često. 

Video objavljen na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" prikazuje kako se jedan vozač na autocesti polukružno okretao.

Cestom je vozilo još nekoliko kamiona, prije i poslije njega, a njima i drugim vozačima sigurno je zbog mraka i magle bilo teže vidjeti automobil koji stoji i okreće se. 

"Oduzeti vozačku i zabraniti polaganje plus kazna za dva života", "Da se smrzneš", "Svaki dan sam na toj relaciji i nagledao sam se toga jako puno", neki su od komentara korisnika Facebooka na ovaj opasan manevar. Jedan od njih istaknuo je i kako je kamion, koji je vozio prema automobilu koji se okreće, preticao drugi kamion. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PL
plavi123
16:27 27.07.2020.

Kaj mi brišete komentar

OL
oLo
14:09 27.07.2020.

Smrzla mi se i voda u koljenima.