POSTAO ZVIJEZDA

Najpoznatiji profesor matematike u regiji ima novi portal za učenje matematike, fizike, kemije...

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Toni Milun
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Toni Milun
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Toni Milun
14.11.2016.
u 17:27
Lekcije T. Miluna dosad su pogledane više od 21,2 milijuna puta
Pogledaj originalni članak

Profesor matematike Toni Milun ima osvježen redizajnirani portal izgrađen na novoj tehnološkoj platformi.

Sadržaj je pregledno strukturiran i lako se dolazi do lekcija kojih trenutačno ima više od 2000. Postojeći su videosadržaji podijeljeni po predmetima (njih ukupno 10 – matematika, fizika, državna matura, informatika, jezični savjeti, kemija, matematika za fakultet, računovodstvo, statistika i vedska matematika), treninzima (53 treninga) i cjelinama (više od 400).

Lekcije T. Miluna dosad su pogledane više od 21,2 milijuna puta. Gledatelji – uglavnom osnovnoškolci i srednjoškolci – dosad su, prateći lekcije, korisno proveli više od 45 milijuna minuta ili gotovo 86 godina te je Toni jedna od najpopularnijih osoba na YouTubeu u regiji. Otvoreno učilište Algebra pomoći će da se tjedna produkcija novih sadržaja i poveća, a ujedno poziva tvrtke i pojedince da postanu partneri i pomognu daljnji razvoj.

>> Hrvatski profesor pretvarao se da je klijent pa se zgrozio nepismenošću bankara

>> Matematičar Toni Milun: 'Političari, koristite naše usluge da se manje obrukate pred kamerama'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:51 14.11.2016.

O Pernaru milijun komentara o ovom covjeku ni jedan. Vise je ovaj covjek naoravio za Hrvatsku i hrvatsku djecu nego 10 Pernara. Mogao je on naplacivati konsultacije, ali eto covjeku je stalo, trudi se i konkretno pomaze. Kad bi on sutra izasao na izbore nitko za njega ne bi glasovao jer se u Hrvatskoj ne cijeni znanje i trud nego demagogija i laz.

IB
ibiza
16:38 15.11.2016.

ja sam uvijek rekao ,da se daje nebitnim stvarim prostor u medijima i u javnosti a bitne stvai za covijecanstvo se ignoriraju

Avatar kravata
kravata
17:31 14.11.2016.

A gdje je taj profesor kod kuce .