KONAČNO

Najpoznatija internetska TV mreža Netflix stigla u Hrvatsku!

Foto: Netflix
netlifx
Foto: Netflix
netflix
Foto: Netflix
Reed Hastings Netflix
06.01.2016.
u 20:25
Netflix je na CES-u, velikom tehnološkom sajmu u Las Vegasu, objavio da se od danas proširio na novih 130 zemalja te je sada dostupan u čak 190 zemalja
Pogledaj originalni članak

Iako još uvijek nije dobila novu vladu, Hrvatska je u novoj godini ipak dobila i jednu dobru vijest. Od danas se i iz Hrvatske može koristiti Netflix! Nakon dugo godina gotovo potpune izolacije od većine globalnih legalnih filmskih i glazbenih streaming servisa od sada se i kod nas može pristupiti najvećoj svjetskoj internetskoj TV mreži

Netflix je na CES-u, velikom tehnološkom sajmu u Las Vegasu, objavio da se od danas proširio na novih 130 zemalja te je sada dostupan u čak 190 zemalja. Ovo veliko proširenje odnosi se i na Hrvatsku te sada već u samo nekoliko minuta možete postati korisnik Netflixa. 

– Danas svjedočite rađanju nove globalne internetske TV mreže. Ovim lansiranjem korisnici diljem svijeta od Singaporea do St. Petersburga, od San Francisca do Sao Paula moći će uživati u TV serijama i filmovima trenutačno i bez čekanja. Uz pomoć interneta prebacujemo snagu u ruke korisnika da gledaju što žele, kada žele i na kojem god uređaju izaberu, izjavio je glavni direktor Netflixa Reed Hastings usred svog govora na CES-u. 

Netflix je dodao i niz novih jezika u svoju ponudu, no hrvatski, kao ni hrvatski titlovi još uvijek nisu dostupni. 

 

Pretplate na uslugu počinju od 7,99 eura, a za 9,99 eura može se dobiti HD paket na stranici Netflix.com. Prvi mjesec je besplatan, a pretplatu možete prekinuti kada želite.

Isprobali smo uslugu i u vrlo kratkom roku već smo mogli pogledati prvu epizode nove obećavajuće serije Narcos

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 63

TH
than
23:55 06.01.2016.

Od HRT-a tesko da moze biti losija i korejska televizija, a kamoli netflix....

DU
Deleted user
21:33 06.01.2016.

Ja i ovako, preko torrenta, skinem svaki film i svaku seriju koju želim, pa skinem i prijevod, i sve potpuno besplatno, ni € mjesečno, ni lipe mjesečno. Koga će mi onda qrca taj Netflix?????

TR
Trnjanec
20:49 06.01.2016.

A kakva je ponuda sadržaja? Kažu da je europska daleko lošija od američke.