nakon tableta

M San grupa razvija prvi hrvatski pametni mobitel

Foto: Reuters/Pixsell
M San grupa razvija prvi hrvatski pametni mobitel
02.01.2013.
u 10:07
Mobitel s ekranom osjetljivim na dodir pokretat će najnovija inačica Androida, potvrdili su iz tvrtke
Pogledaj originalni članak

Najveći domaći proizvođač računala M San grupa razvija prvi hrvatski pametni mobitel, doznaje Poslovni dnevnik. Pandan Appleovom iPhoneu i Samsungovom Galaxyju na tržištu bi se trebao pojaviti sredinom ove godine.

U M Sanu su kratko potvrdili da rade na mobitelu s ekranom osjetljivim na dodir koji će pokretati najnovija inačica Androida. Počet će ga proizvoditi do kraja godine.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Podsjetimo, M San je prošle godine proizveo i vlastiti tablet koji prodaje na domaćem tržištu te u BiH. Uređaj naziva Vivax TPC-7120 ima ekran dijagonale sedam inča te koristi operativni sustav Android 2.3.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.