Uoči premijere

Land Rover Defender predstavljen na jednoj od najnedostupnijih lokacija

Foto: Land Rover
Land Rover Defender
Foto: Land Rover
Land Rover Defender
03.09.2019.
u 10:17
Tijekom sedam desetljeća uvođenja inovacija, vozila Land Rover stekla su jedinstveno mjesto u srcima istraživača, humanitarnih udruga i pustolovnih obitelji u čitavom svijetu
Pogledaj originalni članak

Land Rover omogućio je prvi pogled na novi Defender prije njegove svjetske premijere na salonu automobila u Frankfurtu.

Put do otkrivanja najsposobnijeg i najizdržljivijeg 4x4 Land Rovera započeo je na jednoj od najnedostupnijih lokacija, među liticama visokim 300 m u Dolini dvoraca u zabačenom kanjonu Charyn u Kazahstanu.

Tijekom sedam desetljeća uvođenja inovacija, vozila Land Rover stekla su jedinstveno mjesto u srcima istraživača, humanitarnih udruga i pustolovnih obitelji u čitavom svijetu. Budući da se dokazao u najtežim uvjetima, novi Defender čuva to naslijeđe.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.