UTRKA UBRZANJA

LaFerrari i Rimac odmjerili snage, pogledajte tko je pobijedio

Foto: Screenshot Youtube
Rimac i LaFerrari
17.04.2015.
u 13:08
Tko je pobijedio u ovoj kratkoj utrci ubrzanja, pogledajte na videu
Pogledaj originalni članak

Ako na Facebooku pratite grupu Uživo s hrvatskih prometnica, u kojoj se objavljuju fotografije rijetkih i zanimljivih automobila na našim cestama, znate da se ovih dana u Hrvatskoj nalazi i jedan LaFerrari.

Ovaj rijetki talijanskih automobil, jedan od samo 499 proizvedenih, na stazi je odmjerio snage s hrvatskim električnim superautomobilom Rimac Concept_One. Tko je pobijedio u ovoj kratkoj utrci ubrzanja, pogledajte na videu:

 

>> Mate Rimac: Nadam se da moja djeca neće polagati vozački

>> 'Posuđeni novac vraćam očevoj tvrtki s kamatama, ni kunu nisam dobio na poklon'

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

Avatar Zoran Prenc
Zoran Prenc
13:44 17.04.2015.

Jednog dana se možda i pojavi video na kojem se Concept one vozi duže od 15 sekundi..

DU
Deleted user
16:16 17.04.2015.

Ne shvaćam što se želi postići glorificiranjem Rimca i uspoređivanjem njegove tvornice automobila sa renomiranim svjetskim proizvođačima.

DU
Deleted user
14:07 17.04.2015.

Da uspijem pobjdeit ferarija u pljuvanju udalj, bio bih uveren da sam napravio nesto u zivotu.. a pobjediti ga u utrci.. Mato, svaka cast!