BOLJE OD SELFI ŠTAPA

Izmišljen video dron koji leti i snima selfije. Iz zraka!

Foto: AirSelfie
AirSelfie
Foto: AirSelfie
AirSelfie
Foto: AirSelfie
AirSelfie
Foto: AirSelfie
AirSelfie
Foto: AirSelfie
AirSelfie
24.12.2016.
u 13:18
Malom lebdećom kamerom upravlja se pomoću pametnog telefona
Pogledaj originalni članak

Ako ste mislili da je čovječanstvo prekomjernom uporabom selfie štapova dotaklo civilizacijsko dno, prevarili ste se. Tvrtka AirSelfie nedavno je predstavila najnoviji tehnološki izum - malu lebdeću kameru kojom se upravlja pomoću pametnog telefona.

Ovaj dron krasi talijanski dizajn, kućište je od aluminija, teško jedva 52 grama. U sebi nosi 5-megapikselnu kameru, potpuno integriranu s pametnim telefonima, i lebdi pomoću četiri propelera. Ova lebdeća kamera manja je od prosječnog suvremenog mobitela I može uzletjeti do visine od 20 metara. Dakako, može se spojiti na većinu pametnih telefona, uključujući iPhone 6, 6s 7 i 7 Plus, Huawei P9, Google Pixel I Samsung Galaxy S7 Edge. 

Uz to, uređaj ima ugrađeni WiFi i bateriju koja se do vrha napuni za pola sata . Sustav za upijanje vibracija I održavanje ravnoteže dodatno jamče stabilnost prilikom slikanja I snimanja.

Tri milijuna dolara teška investicija predstavljena je krajem prošlog mjeseca na Kickstarteru. Narudžbe se već primaju, a isporuke bi trebale početi u ožujku sljedeće godine. Dakle, ako već ne može pod bor za ovaj Božić, možda vam vaš AirSelfie donese prvi sljedeći uskrni zeko.

>> Još jedan bizaran 'selfie' trend preplavio internet: Riskiraju gubitak mobitela bacajući ga u zrak...

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KS
krao_sam
15:30 24.12.2016.

Gori smo od djece. Stalno nove igracke

TE
texas
14:45 24.12.2016.

U dobra stvar,samo ja je nebi za selfije nego za sve ostalo tipa pejzaža,moje potrebe!