domaća aplikacija

Istražite Krk uzduž i poprijeko uz novu aplikaciju

Foto: Pointers Krk
Istražite Krk uzduž i poprijeko uz novu aplikaciju
10.08.2015.
u 19:41
Iza ovog projekta stoji iskusna ekipa mladih stručnjaka predvođena tvrtkom Apria iz Osijeka
Pogledaj originalni članak

Besplatna aplikacija Pointers Krk pokrenuta je ovog ljeta kao prva među Pointers mobilnim aplikacijama namijenjenim otocima, gradovima, odnosno turističkim destinacijama diljem Hrvatske. U samo dva mjeseca na tržištu dostigla je četvrto mjesto najskidanijih hrvatskih turističkih aplikacija, kaže nam voditelj projekta Krunoslav Weinpert.

Pointers Krk svim posjetiteljima otoka Krka pruža više od 1000 lokacija s detaljnim informacijama na hrvatskom i još tri strana jezika, njemačkom, engleskom i talijanskom. Projekt je zaživio na sedam internet-platformi, i to kao aplikacija za mobilne uređaje koji rade na operativnom sustavu Android te one na iOS platformi. Tu je i web-stranica, Facebook, Instagram, Twitter i YouTube kanal.

Tim pristupom Krk se predstavlja kao turistička cjelina, odnosno destinacija koja turistima pruža stotine predivnih plaža, uvala, atrakcija, kulturnih događaja, izložbi, arheoloških nalazišta. Aplikacija se svakodnevno dorađuje, popunjava, usavršava, a sve u cilju što kvalitetnijeg informiranja stranih i domaćih turista. Trenutačno je u aplikaciji više od 1000 GPS lokacija s detaljnim opisom svake lokacije. Kroz aplikaciju je predstavljeno i više od stotinu restorana, konoba, beach barova, mjesta za izlazak i zabavu. Pointers Krk kao projekt od iznimne važnosti za turistički sektor prepoznale su i podržale sve turističke zajednice otoka Krka kao i ostale važne institucije te poslovni subjekti.

Iza ovog projekta stoji iskusna ekipa mladih stručnjaka predvođena tvrtkom Apria iz Osijeka koja je svoje 19-godišnje iskustvo u multimedijalnim projektima iskazala u punoj snazi upravo na projektu Pointers Krk.

>> Nova domaća aplikacija za tarife isprobana više od tisuću puta

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.