Poslušali korisnike

Iskon lansirao svoju prvu mobilnu tarifu, radit će unutar HT-ove 4G mreže

Foto: PR
Iskon lansirao svoju prvu mobilnu tarifu, radit će unutar HT-ove 4G mreže
04.05.2017.
u 07:00
Iskon internet, tvrtka u sastavu HT-a od jučer nudi tarifu za svoje pretplatnike, a unutar pozivnog broja 099
Pogledaj originalni članak

Iskon Internet jučer je lansirao mobilnu tarifu. Pretplatnička mobilna tarifa Iskon.Mobile je bez ugovorne obveze i dostupna je isključivo korisnicima Iskonovih fiksnih usluga. Sadrži Instant Messaging paket za komuniciranje putem popularnih chat servisa, aplikaciju za gledanje TV-a te dodatne gigabajte prometa i minute razgovora za dovođenje prijatelja u Iskon.Mobile svijet. Iskon.Mobile ima 099 pozivnu numeraciju na 4G mreži Hrvatskog Telekoma, koji ovim signalom pokriva 97% stanovništva u vanjskom okruženju.

U ponudu stigao i poznati Netatmo termostat:

Iskon.Smarthome rješenje za pametan dom već od 39 kuna mjesečno

Iskon je predstavio novi model plaćanja svoje Smarthome usluge – naknadu od samo 39 kuna mjesečno uz Iskonove pakete. S Iskon.Smarthome-om je sada kompatibilan i pametni termostat Netatmo. Služi upravljanju toplinom doma na daljinu, a spojiv je na bilo koji plinski bojler. Zbog praktičnosti i uštede za korisnika, Netatmo termostat je već pronašao svoj put do velikog broja domova diljem svijeta.

– Uvođenjem mobilne tarife postali smo one stop shop svojim korisnicima. Već smo godinama operator s najvećim brojem usmenih preporuka usluga od strane zadovoljnih korisnika. Upravo smo njih pitali za želje pri kreiranju Iskon.Mobilea. Tako je nastala tarifa bez ugovorne obveze, s atraktivnom cijenom za realnu mobilnu potrošnju, pojasnio je Krešimir Madunović, predsjednik uprave Iskona.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.