NOVI MODELI

iPhone 5S u kolovozu, novi iPadi već u travnju

Foto: Chris Young/Press Association/PIXSELL
iPhone 5S u kolovozu, novi iPadi već u travnju
07.03.2013.
u 13:01
iPhone 5S u osnovnom će dizajnu nalikovati "petici", ali će imati napredniji procesor i bolju kameru
Pogledaj originalni članak

Apple u kolovozu planira predstaviti dorađenu inačicu svog iPhonea, 5S, dok bi nove generacije tabletnih računala iPad, navjerojatnije iPad 5 i iPad mini 2, mogle ugladati svjetlo dana već u travnju, piše portal iMore, navodeći izvore bliske planovima.

Prema njima, iPhone 5S u osnovnom će dizajnu nalikovati \"petici\", ali će imati napredniji procesor i bolju kameru.

Što se iPada tiče, Apple ne namjerava predstaviti nove inačice koje su skuplje ili imaju lošiju bateriju od sadašnjih modela. Fotografije kućišta za iPad 5 već su se počele curiti u javnost.

Podsjetimo, sadašnji model iPhonea predstavljen je u rujnu prošle godine, a glavna novost bilo je veće, izduženije kućište. U isto vrijeme predstavljena je i četvrta generacija iPada, dok je iPad mini predstavljen u listopadu.

>> iPhone slavi 6. rođendan, a Apple razmišlja o jeftinijoj inačici

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
13:28 07.03.2013.

Jupi, od kolovozu ćemo bez carine moći naručivati jeftine mobitele iz Njemačke. Troškovi dostave 50-100 kuna i novi ajfounčić za bagatelu. Slavko će dobiti ospice, ali najvažnije je da snobovska kasta bude zadovoljna.

QW
qwerty
21:56 07.03.2013.

prava rvatina koja voli svoju rvacku može kupiti pet komada za placu i još ostane za tank za okana i nikšicko.