HYPERLAPSE

Instagram omogućio besplatno i jednostavno snimanje time-lapseova

Foto: Hyperlapse
Hyperlapse
27.08.2014.
u 13:27
Dok je za time-lapse obično potrebno mirno držati kameru, Hyperlapse omogućuje snimanje i u pokretu
Pogledaj originalni članak

Instagram je predstavio novu zasebnu aplikaciju Hyperlapse koja korisnicima omogućuje jednostavno snimanje takozvanih time-lapse videa visoke kvalitete bez skupe opreme.

Dok je za time-lapse obično potrebno mirno držati kameru, Hyperlapseu tehnologija stabilizacije omogućuje snimanje takvih videa i u pokretu. Otvaranjem aplikacije ulazite izravno u kameru, a video nakon snimanja možete ubrzati do 12 puta.

Besplatna aplikacija dostupna je za Appleove uređaje iPhone, iPad i iPod touch s operativnim sustavom iOS 7.0 ili novijom verzijom. U Instagramu se nadaju da će uskoro razviti i verziju za Android, no to iziskuje promjene na aplikacijskom programskom sučelju kamere i giroskopa na uređajima s tim operativnim sustavom.

 

>> Evo što se dogodi kad grafiterima daju napušteno skladište i boje koliko god trebaju

>> Nakon ovog videa gledat ćete Pyongyang drugim očima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.