crveni planet

Google naslovnicu posvetio povijesnom otkriću vode na Marsu

Foto: Screenshot
Google naslovnicu posvetio povijesnom otkriću vode na Marsu
29.09.2015.
u 09:49
Nakon velikog otkrića Google je danas svoj doodle posvetio Crvenom planetu
Pogledaj originalni članak

Google je danas posvetio svoju naslovnu stranicu povijesnom otkriću vode na Marsu. Naime, NASA je jučer prvi put potvrdila postojanje dokaza o tekućoj vodi na površini Marsa.

Google je stoga odmah danas svoj doodle posvetio velikoj vijesti. Na naslovnici ćete tako vidjeti Crveni planet u obliku slova O koji se okreće i pije vodu na slamčicu. Klikom na "doodle" otvorit će vam se sve stranice povezane s Marsom.

Stoga, ako vas nešto zanima o Crvenom planetu, sada je pravo vrijeme da to i saznate.

>> NASA: Na Marsu postoji tekuća slana voda. Moglo bi biti života

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.