ADVENTSKI DAR

Glazbena bajka Mije Dimšić u Vip centru: Za Badnjak gitaru mijenjam knjigom i maminim specijalitetima

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Glazbena bajka Mije Dimšić u Vip centru
Foto: Sandro Sklepić
Vip centar
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Glazbena bajka Mije Dimšić u Vip centru
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Glazbena bajka Mije Dimšić u Vip centru
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Sandro Sklepić
Vip centar
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Promo
Vip centar
Foto: Promo
Vip centar
15.12.2017.
u 16:28
U preuređenom Vip centru u zagrebačkoj Gajevoj ulici nastupala je slavonska kantautorica. Najmlađe je oduševila AR (augemented reality) fotkaona u kojoj se mogu fotografirati s virtualnim omiljenim božićnim likovima poput Djeda Božićnjaka
Pogledaj originalni članak

Zagrebački Advent u četvrtak navečer uljepšala je mlada zvijezda Mia Dimšić (25), koja je u pratnji gitariste Ante Gele, u Vip centru u Gajevoj ulici izvela svoje hitove kao što je "Bezimeni", a posjetitelji su uživali i u najljepšim božićnim pjesmama.
- Veselim se Badnjaku jer se tada posvetim obitelji, čitam knjige i uživam u božićnim specijalitetima - rekla je Mia, koja je nakon nastupa razgledala ponudu u novouređenom centru.

Ispred moderno uređenog centra nastupao je zbor Izvor, a svi oni koji su ušli u novouređeni prostor imali su prilike isprobati 4D stolac i VR naočale, dok su se najmlađi veselili fotkanju s virtualnim snjegovićem i Djedom Mrazom u AR (augemented reality) fotkaoni.
- Otvorenjem najmodernijeg Vip centra u samom srcu Zagreba svim svojim korisnicima pružamo sveobuhvatnu uslugu uz još interaktivniji pristup. Briga o korisnicima glavna nam je zadaća u Vipnetu, a stvaranjem ovakvog okruženja koje u potpunosti omogućuje personalizirani pristup, cilj nam je unaprijediti korisničko iskustvo i zadovoljstvo - rekla je glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu, Ivana Marković.

Foto: Sandro Sklepić
Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu

Sve one koji dođu u centar, a ne znaju se najbolje koristiti smartphoneovima i digitalnom tehnologijom, čeka IT guru, koji će im dati savjete i tehničku podršku. Vipnet svojom ponudom u novouređenom centru nudi sasvim novi korisnički pristup u sektoru telekomunikacija. Svakog korisnika očekuje djelatnik koji će ga provesti kroz centar, predstaviti mu i predložiti najbolje usluge i rješenja ovisno o njegovim potrebama. Posjetitelji preuređenog centra nakon uživanja u glazbenim nastupima, sa zanimanjem su razgledali ponudu.

- Već sam sedam godina korisnica Vipovih usluga i jako sam zadovoljna njihovom kvalitetom i ponudom. Koristim Vipovu mobilnu i fiksnu telefoniju, kao i internet. Oduševljena sam uređenjem centra, a posebno IT guruom, koji pomaže ljudima koji nisu vični digitalnim tehnologijama - rekla nam je na svečanom otvorenju centra, Zagrepčanka Iva Pavlović (36). Cijeli adventski spektakl iz zagrebačke Gajeve pratili su i posjetitelji tunela Grič online streamingom na velikom ekranu. Zagrebačka podzemna atrakcija od prošlog je tjedna pokrivena Vipnetovom superbrzom 4G mrežom, a svim posjetiteljima omogućuje dijeljenje adventskih doživljaja u realnom vremenu, uz nesmetano surfanje i uspostavljanje telefonskih poziva.

Kako je bilo na otvaranju novog Vip centra u Gajevoj pogledajte u snimci live prijenosa na LINKU.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr