oko koronavirusa

Facebook uklonio Trumpovu objavu zbog širenja dezinformacija, evo što je tvrdio

Foto: LEAH MILLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
U.S. President Trump participates in roundtable discussion at the White House in Washington
Foto: TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump delivers remarks following the U.S. Military airstrike against Iranian General Qassem Soleimani in Baghdad, Iraq, in West Palm Beach, Florida
Foto: TASOS KATOPODIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Donald Trump
06.08.2020.
u 09:26
Trumpov video sadržavao je lažne tvrdnje o navodnoj imunosti određene skupine na covid-19
Pogledaj originalni članak

Popularna društvena mreža Facebook uklonila je u srijedu video na kojemu američki predsjednik Donald Trump govori da su djeca "gotovo imuna na covid-19" uz obrazloženje da su njime prekršena pravila kompanije protiv širenja dezinformacija o koronavirusu.

"Taj video je sadržavao lažne tvrdnje o navodnoj imunosti određene skupine na covid-19, što je kršenje naše politike usmjerene protiv širenja dezinformacija o toj bolesti", objavio je glasnogovornik Facebooka.

To je prvi put da su uklonili neku Trumpovu objavu zbog dezinformacija o koronavirusu.

Bijela kuća nije komentirala ovaj potez Facebooka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar GeniKameni
GeniKameni
09:57 06.08.2020.

Facebook zaposljava ljude iz svih mogucih struka koji drze monopol na istinu i onda po svom nahodjenju odlucuju sto narod smije a sto ne smije citati!!! Izgleda da je "zeljezna zavjesa" pala iz pogresnih razloga!

BI
Bijeligolub
10:04 06.08.2020.

Fake book je pravo ime .

BR
Brandfackel2
09:35 06.08.2020.

Stvarno je teško pogoditi da li je izjava uklonjena na osnovu istraživanja nezavisnih medincinskih stručnjaka ili zato što Zuckerberg spada u istu globalističku falangu kao i svi Trumpovi protivnici.... Mediji su najveće zlo našega vremena....