Land Rover

Evoque ipak i u cabrio izvedbi

Foto: Land Rover
Evoque ipak i u cabrio izvedbi
25.07.2013.
u 16:00
Iz Land Rovera se mogu čuti neslužbene informacije da je Range Rover Evoque Cabrio dobio zeleno svjetlo za proizvodnju.
Pogledaj originalni članak

Iz Land Rovera se mogu čuti neslužbene informacije da je Range Rover Evoque Cabrio dobio zeleno svjetlo za proizvodnju. Službeno ipak kažu da se odluku donijeti ubrzo. Kako donosi What Car, ovaj crossover kabriolet s platnenim krovom u proizvodnju bi trebao krenuti iduće godine.

Motore će najvjerojatnije preuzeti od standardnog modela Evoque s trojim vratima, pa će ga pokretati turbodizelaši od 150 i 190 konja te 240 KS snažan turbobenzinac.

>>Novi Freelander silu kočenja prilagođava nagibu

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.