Opasnost vreba

VIDEO Evo što se dogodi kada ne pazite dok vozite

Foto: LiveLeak
VIDEO Evo što se dogodi kada ne pazite dok vozite
20.02.2014.
u 14:50
Tipkanje poruka, šminkanje, mijenjanje radiostanica... Sve su to smetnje koje u vožnji mogu biti kobne.
Pogledaj originalni članak

Dok vozite, vrlo je važno da ste na vožnju i koncentrirani. Tipkanje poruka, šminkanje, mijenjanje radiostanica... Sve su to smetnje koje u vožnji mogu biti kobne.

Primjer za to je i jedna vozačica koja je, dok je vozila, istodobno snimala djecu na stražnjem sjedalu kako se zabavljaju i pjevaju.

U priloženom videu pogledajte što se dogodilo!

>> Evo što se dogodi kad tipkate za upravljačem

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
chemica
15:34 20.02.2014.

Glup i gluplji opet u akciji. Urnebesno. Zbilja ama baš svatko smije imati djecu. Bar nekakav minimalan test inteligencije da se prethodno provede, čak ni to, a one nesretne ljude koji samo žele posvojiti dijete se mrcvari s psihologom i kakvim sve ne provjerama i tečajevima. Ovoj bi samo presađivanje mozga pomoglo da postane odgovornim roditeljem.