SONY

Cyber-shot s optičkim zumom – najvišim za kompaktne kamere

Foto: Sony
Sony
Foto: Sony
Sony
27.07.2014.
u 16:03
Optički SteadyShot smanjuje rizik od mutnih, zrnatih fotografija
Pogledaj originalni članak

Cyber-shot H400 kompaktni je fotoaparat Sony koji ima nevjerojatan optički zoom od čak 63x, što je ekvivalent žarišnoj duljini 24.5-1550mm u formatu 35mm, proteže se od širokokutnog do super-telefoto, prilagođavajući se bilo kojoj zamislivoj situaciji.

Optički SteadyShot smanjuje rizik od mutnih, zrnatih fotografija – čak i na visoko zumiranim postavkama ili kad držite kameru na dužini ispruženih ruku. Usto ima 20.1 megapiksela, a snimke u HD rezoluciji koje možete gledati na TV-u ili podijeliti na webu. Dodatna pogodnost je elektronički objektiv koji pomaže fotografirati pejzaž, čak i kada se fotografira na otvorenom prostoru uz blještavilo sunca.

X-Series litij-ionska baterija velikog kapaciteta osigurava snagu za 300 snimki između punjena.

>> Pronađite idealan fotoaparat za sve ljetne trenutke već za povoljnih 559,99 kn

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar žič
žič
15:13 28.07.2014.

shit........