Za zahtjevnije terene

Citroën najavio furgon s pogonom na sva četiri kotača

Foto: Citroën
Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept
Foto: Citroën
Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept
Foto: Citroën
Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept
01.03.2017.
u 08:22
U odnosu na klasičan SpaceTourer, koncept je šest cm odignutiji od tla
Pogledaj originalni članak

Samo nekoliko dana prije otvaranja ženevskog salona automobila, Citroën je u sklopu svoje SUV ofenzive otkrio SpaceTourer 4X4 Ë Concept. Nadahnut je posebnom kolekcijom „Ë“ predstavljenom na salonu automobila u Parizu.

SpaceTourer 4X4 Ë Concept - osim ekskluzivnog i elegantnog dizajna s istim bojama i materijalima kao u istoimenoj kolekciji proizvoda - donosi i pogon na sva četiri kotača. Spaja najbolje iz furgona i SUV-a te u prvi plan stavlja sposobnost prilagođavanja svim terenima. SpaceTourer 4X4 Ë Concept krase posebne zaštitne obloge sprijeda i straga, te krovni nosači izgleda mat aluminija. Gume su mu opremljene lancima za snijeg. U odnosu na serijsku verziju, podvozje mu je povišeno šest centimetara.

Opremljen je dizelskim motorom BlueHDi 150 S&S s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa.

>> Citroënov koncept kompaktnog SUV-a dijeli platformu s Opelom, a umjesto retrovizora ima kamere

>> Citroën C3 ugrađenom kamerom bilježi događaje ispred sebe

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mrTrobec
mrTrobec
11:22 01.03.2017.

Cemu ce sluziti,razvozenju namjestaja po sumi i snjeznim planinama,a nece nioada sici s asfalta

TE
texas
13:46 01.03.2017.

da imam para,kupio bih ga