Promo

Citroën DS3 Cabrio predstavljen u Laubi

Foto:
Citroën DS3 Cabrio (1)
Foto:
Citroën DS3 Cabrio (1)
Foto:
Citroën DS3 Cabrio (1)
Foto:
Citroën DS3 Cabrio (1)
VL
Autor
PR Članak
10.04.2013.
u 12:59
Citroën DS3 Cabrio još više pojačava privlačnost koju ima DS3, ponudivši mogućnost otvaranja krova za užitak u svakom trenutku, čak i pri brzini do 120 km/h.
Pogledaj originalni članak

Sinoć je u Laubi, u Kući za ljude i umjetnost, Citroën predstavio cijelu svoju DS liniju. U centru pažnje bio je DS3 Cabrio, upravo lansiran na hrvatsko tržište. Brojni uzvanici mogli su uživati u scenskom nastupu i programu inspiriranom vrhunskim modnim događanjem Cro A Porter.

U glavnoj ulozi bio je upravo ovaj automobil, koji je plijenio pažnju prisutnih, u svojoj perla bijeloj boji u kontrastu s modernom crnom unutrašnjošću Laube. Kao što je Cro A Porter sinonim za modnu nepredvidljivost, originalnost i odvažne poteze, upravo takvim se pokazao i novi Citroën DS3 Cabrio, koji je predodređen za nastavak uspjeha DS linije na hrvatskom tržištu.

Citroën DS3 Cabrio, kao dio ovogodišnje kolekcije, istinski je DS3 sa svim prednostima koje su pridonijele njegovu uspjehu prodaje u više od 200.000 primjeraka, a to su dojmljiva stilska obilježja, uglađenost do najsitnijih detalja te istinski užitak u vožnji.

Citroën DS3 Cabrio još više pojačava privlačnost koju ima DS3, ponudivši mogućnost otvaranja krova za užitak u svakom trenutku, čak i pri brzini do 120 km/h. Ponosi se svojim dizajnerskim rješenjima, radikalnim i zavodljivim stilom koji postaje ekskluzivan zahvaljujući bogatoj lepezi ponuđenih mogućnosti za personalizaciju, dinamičnom ponašanju na cesti, te sretnom objedinjavanju učinkovitosti i bezbrižnosti.

Citroën DS3 Cabrio na hrvatskom je tržištu dostupan od 129.950 kn s PDV-om.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr